Esztétikai fogászatFogékszerProfesszionális fogfehérítés

Smylist® Professional mosolytervező

A Smylist® Professional mosolytervező szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen, még a kezelés megkezdése előtt megjeleníthető a tervezett beavatkozás hatása, eredménye. Az arc a tervezés során lágyítható, fiatalabbá, esetleg karakteresebbé tehető. A több mint 60.000 mosolykombináció a páciensről készült portréfotóba illeszthető.

A Smylist® elméletek segítségével az operatőr nemcsak a saját megérzéseire és szépérzékére támaszkodhat, hanem objektív szabályszerűségek is segítik munkáját.

A tervezést bármely fogászati beavatkozás (héjak, hidak, kivehető pótlások, esztétikai és rehabilitációs munkák) és fogszabályozás előtt ajánlott elvégezni.

A Smylist® mosolytervezés menete:

A tervezés esztétikai arcelemzéssel, arckarakter vizsgálattal kezdődik, mely elengedhetetlen lépés a fogak alakjának, elhelyezkedésének, a mosoly karakterének, egyes alkotóelemeinek pontos meghatározásához. A páciensről készült portréfotóban a Smylist® Professional szoftver segítségével elkészül a harmonikus mosoly, mely alapul szolgál a terápia tudatos felállításhoz, a beavatkozások meghatározásához.

A Smylist® mosolytervezés nem más, mint maga a fogászati tervezés, amely azonban kiemelkedően páciensközpontú, és új esztétikai irányelveket (Smylist® elméletek) képvisel. A Smylist® mosolytervezés az arc és egyes képletei, valamint a teljes fogazat és a mosoly közti harmóniai összefüggéseket alapul véve a legmodernebb technikák alkalmazásával tervezi a beavatkozásokat, még pedig minden páciens esetében egyénre szabottan.

A leendő kezelés arcra gyakorolt hatása számítógépes szimuláció segítségével megtekinthető, így a páciens előre láthatja a várható eredményt.

A Smylist® mosolytervezés során minden esetben a teljes fogazat és a mosoly komplexitása, egysége kerül előtérbe, és ezen kívül fontos még a mosoly összehangolása a páciens személyiségével.

Smylist® arcizomtorna:

A Smylist® mosolytervezés szabálya szerint készült fogászati munkák hatását, a mosoly harmóniáját a Smylist® arcizomtorna teszi teljessé. Az évek során letapadt, inaktív vagy éppen túl aktív izomcsoportok a bőr alatti irharétegben kellemetlen begyűrődéseket, redőket, ráncokat, egyéb deformitást eredményezhetnek, és hátrányosan befolyásolhatják a kezelések végső eredményét. A terápia során az inaktív izomcsoportok aktivitásfokozása, valamint a túl aktív izmok mozgásának finomítása történik a teljes arcon. . Bejelentkezés a kezelőorvosnál.

Smylist® life style stúdiófotózás:

A harmonikus eredmény és a Smylist® mosolytervezés Lovagi Milán fotós (www.lovagifoto.hu) vezetésével címlapfotózás keretében megörökíthető és valódi élménnyé tehető. Bejelentkezés a kezelőorvosnál.

Vissza az Esztétikai fogászatra

Írjon nekünk

  • Üzenet elküldése

Rendelőnkben rövid határidővel akut esetben (fogfájás, letört fog, stb.) csak akkor tudunk időpontot biztosítani, ha Páciensünk legalább évente egyszer részt vesz fogászati ellenőrzésen, szűrővizsgálaton.

Megértésüket köszönjük!


A megemelkedett energiaárak miatt mi is optimalizálni vagyunk kénytelenek a rendelésünket!

Természetesen tudjuk, hogy bárkinek bármi közbejöhet, csak annyit kérünk, ha bármi okból akadályoztatva van, hogy az előjegyzett időpontra eljöjjenek, azt kérjük 12 órával előtte szíveskedjenek lemondani az alábbi elérhetőségeken:

Telefonon vagy sms-ben: 06-20-9660-365

E-mailben: vagy

Amennyiben a kért időpontot nem mondják le, a következő kezeléskor 5.000 Ft-ot felszámolunk a kiesett kezelésre.

Megértésüket köszönjük!

Bezárás